Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter

Tassar & Morrhår lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig som kund. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Tassar & Morrhår lagrar och behandlar dessa.

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Från och med 25 maj 2018 behandlas personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR).
Tassar & Morrhår lagrar personuppgifter med enda syfte att kunna fullgöra relationen till dig som kund. Personuppgifter kommer inte att användas för marknadsföring, ges ut till obehöriga eller ges/säljas vidare till andra företag eller personer.

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Tassar & Morrhår lagrar och behandlar dessa. Tassar & Morrhår hämtar in uppgifter direkt ifrån dig som kund. De uppgifter som inhämtas och behandlas är namn, postadress, telefonnummer och mejladress. Uppgifter sparas i två år efter efter senaste kundrelation.

Om du har frågor som rör dina personuppgifter är du välkommen att kontakta Tassar & Morrhår. Endast personen i fråga har rätt att begära ett registerutdrag för att kontrollera vilken information som finns registrerad om hon/han. En sådan begäran ska vara personligt undertecknad och insändas skriftligen till:

Tassar & Morrhår
Verkstadsgatan 18J
352 46 Växjö

Scroll to Top