Med djuren i fokus

Besvärliga hundmöten

Gör din hund utfall eller skäller när den möter andra hundar eller människor? Eller vill din hund bara fram och hälsa eller leka? Tycker du det är jobbigt och kanske till och med drar dig för att gå ut på promenad, av risk för att möta andra hundar? Då är denna privatkurs perfekt för dig!  
Startdatum
Enligt ök.
Dagar
Tid
Omfattning
2 träffar
Plats
Pris
800:-
Innehåll och upplägg
Gör din hund utfall eller skäller när den möter andra hundar eller människor? Eller vill din hund bara fram och hälsa eller leka? Tycker du det är jobbigt och kanske till och med drar dig för att gå ut på promenad, av risk för att möta andra hundar? Då är du välkommen att boka denna privatkurs! Tillsammans kommer vi, utifrån era förutsättningar, jobba för att förändra din och hundens känsla inför hundmöten. Vi kommer använda oss av positiv förstärkning och jobba med kontakt, koppelhantering och med att förstärka relationen mellan dig och din hund. Upplägg: Två träffar, varav en med praktisk träning.
 Vid första träffen, som sker utan hund, träffas vi och du får berätta om er situation och hur du önskar att det skulle vara istället. Vi kommer gå igenom en del av hundens språk och signaler och du kommer få övningar att jobba med innan träff två. Första träffen är ca 1 h. Träff två träffas vi och tränar i lugn miljö på avstånd för att du och din hund så småningom successivt ska kunna närma er mötande hundar. Träff två är ca 1,5 h. 
   Instruktör på kursen är Linda Muhr Sandahl, Instruktör Allmänlydnad, Rallylydnad samt Dog Parkour.
Förkunskaper
Valpkurs eller motsvarande kunskaper
Material
Platser kvar:
Lediga platser finns
Instruktör

Linda Muhr Sandahl

Kurs-id
Hundmöten

Anmäl dig här

Fyll i ditt intresse för kursen här. Detta är endast en intresseanmälan och vi kommer kontakta dig inom kort.
Vid anmälan tänk på att ange “Kurs-id” som du ser här ovan så att din anmälan gäller rätt kurs.